Ku

BATÜ’lü iki akademisyene “Cisco Dijital Dönüşüm Eğitim Programı Sertifikası”

17.12.2020

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından Türkiye’de aralarında Batman Üniversitesi’nin de(BATÜ) olduğu 24 üniversitenin katılımı ile yürütülen 'Yükseköğretimde Dijital Dönüşüm Projesi' kapsamında BATÜ’den 2 akademisyen sertifika almaya hak kazandı.

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç başkanlığında koronavirüs önlemleri kapsamında online olarak gerçekleştirilen sertifika töreninde sertifikalarını alan Dr. Öğretim Üyesi Ramazan Tekin ve Dr. Öğretim Üyesi Süleyman Kardaş’ı tebrik etti.

YÖK’ün atılımları ile artık Türkiye üniversitelerinin dünyada ses getiren çalışmalara imza attığını belirten Rektör Durmuş, şunları söyledi, “Siber güvenlik ve CCNA (Cisco Certified Networking Associate) eğitici eğitimleri kapsamında yaklaşık 310 saat eğitim verildi. Bu kapsamda Türkiye geneli birçok üniversiteden 63 kişi eğitime katılmış olup bunlardan 51’i eğitimleri başarı ile tamamladı. Üniversitemizden Dr. Öğretim Üyesi Ramazan Tekin ve Dr. Öğretim Üyesi Süleyman Kardaş ‘Cisco Dijital Dönüşüm Eğitim Programı Sertifikas’ı almaya hak kazandı. Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. İnşallah çok daha güzel hizmetlerle üniversitemizi daha ileriye taşımaya devam edeceğiz.”

Güncel veri bulunamamıştır