Ku

2020 yılında yapılan Kariyer Fuarına Üniversitemiz Katılmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti İstihdam seferberliği ve Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma Eylem planı ile birlikte yurt genelinde önemli sorunlardan biri olan işsizliğin bertaraf edilmesi ve daha iyi kariyer planlama hizmetleri verilmesi amacıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde her üniversiteye bir kariyer merkezi kurulması planlanmıştır.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı öncülüğünde, ülkemiz genelindeki tüm üniversiteleri bölgesel olarak bir araya getirerek, gençlerimizin istihdamı ve kariyer yönelimine büyük bir katkı sağlayacak Güneydoğu Bölgesi olarak toplam  8 bölge üniversite ile ortaklaşa yapılacak “Bölgesel Kariyer Fuarı” hazırlıkları başladı.

8 bölge üniversitesi kariyer merkezi ve koordinatörlükleri toplantıya ya kendileri ya da ekipleri ile birlikte katılım sağladı. Toplantı oldukça verimli geçmiş olup toplantı sonrasında görev dağılımı yapıldı. Batman, Bingöl, Bitlis Eren, Fırat, Mardin Artuklu ve Siirt Üniversiteleri Kariyer Temsilcilerinin katıldığı toplantı Dicle Üniversitesi Kariyer Planlama Merkezinde gerçekleştirildi.

2020 yılında yapılan Kariyer Fuarına Üniversitemiz katılmıştır.

Tüm Resimler

kariyer